Mail de confirmare (activarea contului pe forumul Pronion)

User avatar
Dwight
Administrator Forum
Administrator Forum
Posts: 4052
Contact:

Mail de confirmare (activarea contului pe forumul Pronion)

Post#1 » February 8th, 2016, 11:16 pm

Acest anunț vine în atenția celor care n-au primit sau nu primesc deloc confirmarea pe MAIL pentru activarea contului de pe forumul Pronion.Ro .
Serviciul de mail furnizat de Yahoo! blochează mail-urile trimise de platforma phpBB către utilizatori în vederea activării conturilor pe forum. Această problemă nu este întâmpinată de toate persoanele care doresc să se înregistreze pe forum.


Dacă te numeri printre persoanele care nu primesc mail de confirmare, iată 2 alternative prin care contul tău poate fi activat:
  • Folosiți la înregistrare un mail furnizat de Google Mail. Dacă nu aveți cont de GMail, vă puteți înregistra aici: Register Google Mail
  • Dacă nu aveți cont de GMail și nu doriți să vă creați unul, trimiteți-ne un mesaj prin intermediul formularului de contact care poate fi accesat AICI sau în partea de jos a forumului, ca în această imagine: Image
    Obigatoriu: La rubrica "Your name" din formularul de contact, scrieți numele vostru de utilizator cu care v-ați înregistrat.
Atenție la conturile false care au numele meu (pseudonimul) și avatarul meu. Id-ul meu de steam e "DwightPronion" (fără ghilimele).

Nu vă voi cere niciodată orice fel de cont/parola/key/etc.
Daca găsiți sau vă adaugă un astfel de cont de steam, m-ați ajuta mult dacă l-ați raporta (opțiunea: "impersonation of another user").

Return to “Anunturi”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Pronion.Ro : Disclaimer
cron